عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آذربایجان مهد اوج گیری فرهنگ ناشنوایان و آدرس dolatkhahali.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


آمار مطالب

:: کل مطالب : 23
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 2

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 15
:: باردید دیروز : 15
:: بازدید هفته : 30
:: بازدید ماه : 30
:: بازدید سال : 177
:: بازدید کلی : 1405

RSS

Powered By
loxblog.Com

اطلاع رسانی ویژه ناشنوایان

ناشنوایان گوش شنوا می خواهند ولی خداوند متعال به انسان گوش ناشنوا نعمت داد.
4 / 10 / 1392 ساعت 23 | بازدید : 141 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )

یکي از عوامل اجتماعي نشدن ناشنوايان در جامعه نقص ارتباطي موجود در رفتار ماست.

 

معصومه رفيقي‌مرند آسيب‌شناس اجتماعي درباره آسيب‌هاي وارده بر ناشنوايان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران گفت: شنوايي يکي از نعمتهاي بزرگ الهي و يکي از راههاي بسيار مهم براي آموختن و فهميدن است از اين رو خداوند در قرآن مي‌فرمايد: «بگو اگر خداوند شنوايي و ديدگان شما را بگيرد و بر دلهايتان مهر بزند کدام معبود آن را به شما مي‌دهد؟» اين آيه بيان اين نعمت بزرگ بهره‌گيري خداپسندانه و مسئولانه از آن است اما از سوي ديگر کساني هستند که از اين نعمت بي‌بهره هستند.

 
وي با اشاره به اينکه موانعي در ارتباط اجتماعي ناشنوايان با جامعه وجود دارد يکي از مهمترين موانع نقض ارتباطي موجود رفتارها است و افزود: نادرستي ارتباطها، اجتماعي شدن ناشنوايان و تعليم و تربيت آنان را خدشه‌دار ساخته است.
 
وي درباره ابعاد رفتارهاي ترحم‌آميز نسبت به ناشنوايان اظهار داشت: يکي از مهمترين موانع برقراري ارتباط ناشنوايان با جامعه رفتارهاي ترحم‌آميز اطرافيان و اجتماع است اگرچه آموز‌ه‌هاي اخلاقي و ديني درباره رعايت رحم و انصاف بسيار سفارش شده است ولي بايد توجه داشت،‌عدالت حکم مي‌کند که رفتارهاي ترحم‌آميز به جا استفاده مي‌شود.
 
رفيقي‌مرند در ادامه اين موضوع تصريح کرد: يکي ديگر از عوامل اينگونه رفتارهاي ترحم‌آميز بعد آموزشي است ترحم بي‌مورد، بي‌اندازه به مظلوم‌نمايي و افت اين رفتارها موجب مي‌شود فرد ناشنوا خود را موجودي مستحق ترحم بداند.
 
وي درباره علل بيکاري در افراد ناشنوا گفت: ناشنوايان همانند ساير معلولان با مشکلاتي دست و پنجه نرم مي‌کنند که اين مشکلات را مي‌توان به دو دسته عمومي و اختصاصي طبقه‌بندي کرد، در بعد عمومي، مشکلات ناشنوايان مانند ساير معلولان ناشي از برخورد نامناسب با اين قشر، مناسب نبودن اماکن و معابر عمومي نداشتن حقوق برابر با ديگران و ... است در بعد اختصاصي عدم رعايت قانون مبني بر استخدام و يا مزاياي مشخصي براي ناشنوايان و يا معلولان است که نيز بر بيکاري افراد ناشنوا و يا معلول مي‌افزايد.
 
رفيقي‌مرند درباره راهکاري موثر جهت حل مشکلات ناشنوايان در جامعه گفت: راهکارهايي در دست برنامه‌هاي سازمان ملي ناشنوايان است، در برنامه اين سازمان پيشگيري درمان، آموزش و همچنين تامين اشتغال در رفاه گروه ناشنوايان، نيمه ناشنوا است، اين سازمان همواره در تلاش است تا شخصيت اين افراد را پرورش دهد و آنان را با اجتماع سازگار کند و با به کار بردن روشهاي جديد آنها را براي خدمات گوناگون آماده سازد./

انتهاي پيام/

 


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
8 کاربرد شگفت انگیز اسبات بازی مایروسافت
23 / 9 / 1392 ساعت 23 | بازدید : 98 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )

سال 1390 کنسول بازی مایکروسافت، ایکس‌باکس ۳۶۰ با بهره‌گیری از حسگر حرکتی به نام کینکت (Kinect) انقلاب بزرگی در صنعت بازی ایجاد کرد.

 

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  کینکت وسیله‌ای است با قابلیت تشخیص حرکات و صدا که مجموعه‌ای از دوربین‌های فرو‌سرخ و میکروفون‌های حذف‌کننده، صداهای اضافی محیط در آن کار گذاشته شده است.

 این حسگر حرکتی، کاربران را می‌بیند و حرکت دست را مثلا به عنوان ضربه با راکت تنیس یا حرکت پا را به عنوان شوت به سمت دروازه، تفسیر و شبیه‌سازی می‌کند. به این‌ ترتیب این فناوری تشخیص می‌دهد کاربر کجا قرار گرفته، سپس موقعیت بدن و حرکات او را خوانده و با کمک رایانه آنها را به دستورهای کنترلی تبدیل می‌کند.

شرکت مایکروسافت با عرضه کینکت به موفقیت‌های زیادی دست یافت؛ از ثبت‌شدن اسم کینکت در رکوردهای گینس به علت فروش بسیار بالا تا باز کردن چشم‌اندازی جدید در بازی و کنترل وسایل مختلف. امروزه کاربرد فناوری کینکت که از زمان خودش بسیار جلوتر بود، از کنترل بازی‌ها در ایکس‌باکس ۳۶۰ فراتر رفته و استفاده‌های جالب و غیرمنتظره‌ای از این تکنولوژی شده است. صدها فکر و ایده با استفاده از فناوری کینکت خلق شده که فقط به چند نمونه از آنها اشاره می‌کنیم:

1 ـ رایانه شخصی

مایکروسافت، سازنده کنسول بازی ایکس‌باکس، با توجه به اهمیت ابزارهای لمسی‌ ـ‌ حرکتی قصد دارد برای ویندوز هم کینکت منتشر کند. نسخه کینکت ویندوز احتمالا با کینکت ایکس‌باکس متفاوت است و ویندوز ۸ و ابزارهای توسعه مایکروسافت مانند Net4.5 و ویژوال استودیو از آن پشتیبانی خواهند کرد. کینکت ایکس‌باکس می‌تواند حرکات را در فاصله چند متری تشخیص دهد، حال آن‌که کینکت رایانه شخصی به حدود ۵۰ سانتی‌متر محدود خواهد بود. تصور کنید چند وقت دیگر می‌توانید در خانه یا محل کار، حسگر کینکت را بالای نمایشگر نصب کنید، به این ترتیب در محیط نرم‌افزارها دیگر به موس احتیاج نخواهید داشت.

2 ـ اتاق جراحی

بتازگی در بیمارستان سانی‌بروک کانادا، کینکت ایکس‌باکس به اتاق عمل راه پیدا کرده است؛ البته نه برای بازی در حین عمل یا رفع خستگی پزشکان، بلکه برای کمک به آنها در عمل جراحی. گاهی جراحان در حین عمل نیاز پیدا می‌کنند که سی‌تی اسکن یا عکس‌های ام.‌آی.‌آر بیمار را دوباره مرور کنند. برای این کار باید به اتاق مجاور بروند و تصاویر را روی رایانه‌ مشاهده کنند. قبل از بازگشت به اتاق جراحی نیز باید دوباره دست‌ها را بشویند و همه مراحل لازم برای استریل را تکرار کنند. این عملیات حدود 20 دقیقه تا یک ساعت به زمان عمل می‌افزاید، اما با ابتکاری که در این بیمارستان انجام شده، جراحان با استفاده از کینکت می‌توانند بدون ترک اتاق عمل، با فرامین حرکتی تصاویر را روی نمایشگرهای اطراف ببینند و از تصویری به تصویر دیگر حرکت کنند. به این ترتیب تمرکز جراحان حفظ و در زمان و هزینه هم صرفه‌جویی می‌شود.

جالب این‌که محققان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز سامانه دسترسی به اطلاعات بیمار در حین عمل جراحی را با استفاده از فناوری کینکت طراحی کرده‌اند.

3ـ مدل‌سازی

چندی پیش موسسه فناوری ماساچوست (MIT) ویدئویی منتشر کرد که یکی از جالب‌ترین کاربردهای کینکت را نشان می‌داد. در این پروژه که INFORM نامیده شده، وقتی فرد دست‌های خود را حرکت می‌دهد، دوربین کینکت اطلاعات را به یک صفحه متحرک می‌فرستد و ستون‌های مربع تعبیه شده در آن همراه با حرکات بالا و پایین می‌شوند.

این ویدئو نشان می‌دهد ستون‌های متحرک می‌توانند یک توپ را تکان دهند؛ اما این فناوری می‌تواند حرکت‌های دیگری نیز ایجاد کند. پژوهشگران MIT معتقدند این فناوری می‌تواند کاربردهای عملی مانند اطلاعات مکانی‌ ـ‌ جغرافیایی از جمله نقشه، سیستم اطلاعاتی جغرافیایی GIS، مدل‌های زمینی و مدل‌های مهندسی داشته باشد. 

4 ـ کنفرانس مجازی

در خانه بنشینید و آواتارتان را به جلسات بفرستید. آواتار تصویری است که کاربران در اینترنت و بویژه تالار گفت‌وگو به عنوان نماد کاربری خود استفاده می‌کنند. کینکت حرکات و رفتارتان را شناسایی و آنها را به آواتار شما منتقل می‌کند. به این ‌ترتیب شما در خانه یا هر جای دیگر می‌توانید جلسه‌‌تان‌ برگزار کنید.

یک استفاده دیگر از فناوری کنفرانس ویدئویی کینکت، گفت‌وگوی تصویری با بیمارانی است که نمی‌توانند به کلینیک‌های پزشکی مراجعه کنند. در این پروژه، پزشکان به جای تصویر ویدئویی واقعی بیماران، آواتارهای کارتونی آنها را که شبیه آواتارهای ایکس‌باکس لایو هستند، مشاهده می‌کنند. با این حال پزشکان می‌توانند بیماری آنها را تشخیص دهند و از راه دور اقدامات و داروهای لازم را تجویز کنند.

5 ـ هوا فضا

حتما نام کیوریاسیتی، آخرین مریخ‌نورد ناسا را شنیده‌اید. نام عملیات فرود روی مریخ را «هفت دقیقه وحشت» گذاشته بودند، واقعا هم فرود یک ربات روی سیاره‌ای که ۵۳ میلیون کیلومتر از زمین فاصله دارد، وحشتناک است. اگر کوچک‌ترین اشکالی در فرود روی می‌داد، کیوریاسیتی ممکن بود بسوزد یا با برخورد به سطح مریخ متلاشی شود و حاصل ماه‌ها تلاش و برنامه‌ریزی به باد برود. بنابراین ناسا هم دست به دامن کینکت مایکروسافت شد.

یک برنامه شبیه‌سازی شده از فرود هشت دقیقه‌ای کیوریاسیتی ساخته شد که کنترل آن به طور کامل توسط کینکت انجام می‌شد. ناسا بارها این پروژه را امتحان کرد تا بتواند بهترین عکس‌العمل ممکن را برای پایان دادن به مسافرت هشت ماهه کیوریاسیتی به دست آورد. این طرح مشترک ناسا و مایکروسافت، Mars Rover Landing نام گرفت و اکنون به عنوان یک بازی در اختیار کاربران ایکس‌باکس قرار دارد.

6 ـ خودروها

کسی چه می‌داند شاید مدتی دیگر سوار خودرو‌هایی شویم که با حرکت بدن، دست و صورت راننده حرکت می‌کنند. شواهد نشان می‌دهد که مایکروسافت در حال آماده‌سازی فناوری خود برای شرکت‌های بزرگ خودروسازی همچون فورد، فیات و کیاست. حسگر حرکتی در این خودروها به قدری هوشمند خواهد بود که راننده را تشخیص داده و با بهره‌گیری از تکنیک‌های پیشرفته واکاوی داده، راهکارهای جدیدی را برای هدایت خودرو و تعیین شرایط فعلی آن ارائه می‌کند.

 

به همین منظور مایکروسافت سال پیش در نمایشگاه سالانه دیترویت آمریکا از یک ماشین مفهومی پرده برداشت. این ماشین از فناوری کینکت، ایکس‌باکس ۳۶۰، ویندوزفون، موتور جستجوی بینگ و... استفاده می‌کند. در بین خصوصیات این خودرو می‌توان به وجود دوربین‌های کینکت در چراغ عقب اشاره کرد که تصویری زنده از محیط پیرامونی خودرو را به راننده ارائه می‌کند. احتمالا در آینده خودرو‌ها آنقدر پیشرفته می‌شود که دیگر حواس راننده به رانندگی نخواهد بود.

7 ـ رباتیک

یک ویژگی اساسی ربات‌ها، توانایی تعامل با محیط اطراف است و معمولا با کمک حسگرها محیط اطراف را درک می‌کنند. حسگر کینکت نیز امکان دید سه‌بعدی را برای ربات فراهم می‌کند، به همین دلیل دانشمندان از کینکت به عنوان چشم ربات استفاده کرده‌اند. با استفاده از حسگر کینکت و با کمک نرم‌افزارهای پردازش تصویر و صدا می‌توان یک ربات را به چشم و گوش مجهز کرد.

تاکنون ربات‌های متعددی با بهره‌گیری از فناوری کینکت ساخته شده‌ است. به عنوان مثال در یک طرح تحقیقاتی در زوریخ یک ربات پرنده با کمک کینکت توسط حرکات بدن کنترل می‌شود. شرکتی دیگر، یک ربات خانه‌دار به نام اسمارت‌پال VII ساخته که با استفاده از فناوری کینکت از حرکت اندام کاربران خود تقلید می‌کند. این ربات برای سالمندان و افراد ناتوان طراحی شده تا با کمک آن به وظایف روزمره خود بپردازند و اشیا را براحتی جابه‌جا کنند.

8 ـ ترجمه زبان ناشنوایان

پژوهشگران چینی به قابلیت‌های حسگر حرکت کینکت، زبان اشاره را نیز افزوده‌اند. دانشمندان پژوهشگاه مایکروسافت آسیا بتازگی نرم‌افزاری را معرفی کرده‌اند که با استفاده از فناوری کینکت و پیگیری حرکت دست، زبان اشاره را می‌خواند. سیستم مترجم زبان اشاره کینکت می‌تواند مکالمه را از دو طرف ثبت کند. فرد ناشنوا با زبان اشاره صحبت می‌کند و ترجمه کتبی و شفاهی آن بلافاصله ارائه می‌شود. از سوی دیگر، این سیستم سخنان فرد شنوا را نیز ثبت و آنها را به زبان اشاره تبدیل می‌کند. این پروژه نتیجه همکاری آکادمی علوم چین، دانشگاه اتحاد پکن و پژوهشگاه مایکروسافت آسیا بوده است.

 


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
آفریقای جنوبی رسما به خاطر مترجم زبان اشاره مراسم یادبود ماندلا عذرخواهی کرد
22 / 9 / 1392 ساعت 23 | بازدید : 89 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )

مترجم زبان ناشنوایان که در روز بزرگداشت یاد نلسون ماندلا اظهارات رهبران جهان را ترجمه می‌کرد، حرکاتی نامفهوم و بی‌سر و ته داشته است که درباره این رویداد و پیش‌زمینه‌های آن بحث گسترده‌ای درگرفته است.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، پل ماشاتیل وزیر هنر و فرهنگ آفریقای جنوبی در بیانیه ای گفت: "ما عمیقا از جامعه ناشنوایان و تمام مردم آفریقای جنوبی به خاطر این رویداد اهانت آمیز، عذرخواهی می کنیم."

هنریتا بوگوپان زلو، رئیس سازمان معلولین آفریقای جنوبی نیز تایید کرد که دولت مرتکب اشتباه شده است. وی در عین حال از مترجم شفاهی این مراسم دفاع کرد.

کارشناسان زبان اشاره می گویند حرکات تامسانکا جانتیج در مقابل باراک اباما و دیگر رهبران جهانی در استادیوم فوتبال سووتو، چیزی در حد ادا و اطوار بی معنا بوده است.

پل ماشاتیل گفت پارلمان آفریقای جنوبی اوایل هفته آینده قانون جدیدی را تصویب خواهد کرد که به حرفه "ترجمه زبان اشاره" نظم و ترتیب بیشتری خواهد بخشید.

بوگوپان زلو، دیروز گفت که مترجم یاد شده، قلابی نبوده اما به زبان انگلیسی مسلط نبوده و یا بسیار خسته بوده است.

سازمان های فعال در زمینه حقوق ناشنوایان و معلولان اما می گویند این شخص پیش از این نیز در مراسم های مختلف همین رفتار را از خود نشان داده و مشخص است که از زبان اشاره هیچ نمی داند. این سازمان ها پیش از این نیز به خاطر رفتار مترجم یاد شده، به دولت شکایت کرده بودند.

ترجمه: شفقنا

انتهای پیام

منبع سایت

http://www.yjc.ir/fa/news/4668000/

 

http://shafaqna.com/persian


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
مترجم زبان اشاره برای ناشنوایان ارائه شد.
9 / 9 / 1392 ساعت 23 | بازدید : 152 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )
شرکت نرم افزاری مایکروسافت، مترجم زبان اشاره کم هزینه طراحی کرده است که اشاره ها را به زبان گفتاری و نوشتاری و برعکس تبدیل می کند.

شرکت نرم افزاری مایکروسافت، مترجم زبان اشاره کم هزینه طراحی کرده است که اشاره ها را به زبان گفتاری و نوشتاری و برعکس تبدیل می کند.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام وبه نقل از ICTPRESS، مایکروسافت با همکاری محققان چینی، مترجم زبان اشاره کینکت را خلق کرده است؛ نمونه اولیه از سیستمی که ژست های زبان اشاره را درک و آنها را به زبان گفتاری و نوشتاری و برعکس تبدیل می کند.

 

این مترجم از یک رایانه و یک دوربین کینکت که ژست های اشاره را تشخیص می دهد استفاده می کند و می تواند ترجمه گفتاری یا نوشتاری از صحبت های فرد ناشنوا را به دیگر افراد ارائه دهد.

 

این سامانه گفتگوی دو سوی مکالمه را می گیرد: وقتی فرد ناشنوا از زبان اشاره استفاده می کند دستگاه یک ترجمه گفتاری یا نوشتاری از سخنان وی را به طور زمان واقعی ارائه می کند.

 

این سیستم کلمات شفاهی فرد دوم را نیز می گیرد و آن را به زبان اشاره  قابل درک و دقیق برای فرد ناشنوا ترجمه می کند.

 

حسگرهای کینکت که در اصل برای بازی های رایانه ای و ویدیویی طراحی شده اند می توانند با کمک رایانه وضعیت بدن کاربر و حرکات او را تشخیص داده و آنها را به دستور ترجمه کنند.

 

پروفسور زیلین چن معاون موسسه فناوری رایانه در آکادمی علوم چین می گوید: می دانیم فناوری اطلاعات بویژه فناوری رایانه با سرعت زیادی در حال پیشرفت است.

 

از این رو فکر می کنم زمان ارائه فناوری هایی برای کمک به جامعه ناشنوایان فرا رسیده است.

 

این پروژه حاصل همکاری آکادمی علوم چین، دانشگاه پکن یونیون و مرکز تحقیقات مایکروسافت در آسیاست.

 

 


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
باعچه بان به شبکه سحر می آید
4 / 9 / 1392 ساعت 23 | بازدید : 101 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )

فيلم تلويزيوني "باغچه‌بان" كه به زندگي‌نامه اين شخصيت بزرگ مي‌پردازد، يك‌شنبه از سيماي آذري شبكه سحر پخش مي‌شود.

 

 

 

به گزارش حوزه رادیو و تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي رسانه ملي، تله فيلم "باغچه‌بان" به مديريت دوبلاژ محمدعلي نوروش و سرپرستي "مهدي‌حسين‌زاده" به آذري دوبله شده است و يك‌شنبه 24 آذر از اين شبكه براي مخاطبان سيماي آذري پخش خواهد شد.
 
غلامرضا صفوي ترجمه متون "باغچه‌بان" را برعهده داشته و ساناز اكبري صدابرداري و افكت دوبله اين تله فيلم را انجام داده است. صادق صبور نيز در ميكس و مونتاژ اين كار همكاري داشته است.
 
سعيد بحرالعلومي، شهباز دولت نژاد، ونوس محسن زاده، محمدعلي نوروش، علي احمدي آده، لعيا نبيل پور، يوسف نوعي و صداقت نجف وند در اين فيلم تلويزيوني به گويندگي پرداخته‌اند.
 
فيلم تلويزيوني "باغچه‌بان" به كارگرداني و نويسندگي جهاندخت خادم و تهيه‌كنندگي "محمد حسين‌پور" است كه براي گروه مستند شبكه دو سيما توليد شده است و به روايت زندگي پر فراز و نشيب جبار باغچه بان بنيانگذار آموزش ناشنوايان در ايران مي‌پردازد و سه دوره كودكي، نوجواني و ميان‌سالي در فاصله زماني 1264 تا 1345 شمسي را به تصوير كشيده است.
 
علي باقري، تبسم هاشمي، شهين نجف زاده، آيلار هاشمي، شهريار حسين پور، امير غريب زاده، جعفر قلي زاده، بهرام بهرامي، سياوش خادم حسيني، مهسا صيادي، اصغر غمخوار، كيميا و رضا نيكويي بازيگراني هستند كه در اين تله فيلم به ايفاي نقش پرداخته‌اند.
 
فيلم تلويزيوني "باغچه‌بان" يك‌شنبه 24 آذر از ساعت 16:30 به وقت تهران به مدت 90 دقيقه براي علاقه‌مندان به تله‌فيلم‌هاي ايراني در جمهوري آذربايجان از سيماي آذري شبكه جهاني سحر به روي آنتن خواهد رفت.

انتهای پیام/ص

 


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
اپلیکیشنی جالب برای ارتباط تلفنی با ناشنوایان/عکس
دو شنبه 10 / 8 / 1392 ساعت 22 | بازدید : 144 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده که ناشنوایان چگونه می توانند مکالمه تلفنی داشته باشد با چگونه می توان این امکان را فراهم کرد.

به گزارش بانکی دات آی آر، در کشور آمریکا، گروهی در این حوزه به تحقیقات پرداخته و توانسته اند یک اپلیکیشن برای این افراد طراحی کنند.

 

این اپلیکیشن InnoCaption نام دارد که کار اصلی آن تبدیل مکالمات افراد به نوشته است و افراد نشنوا و ناتوان در صحبت کردن، می توانند با نوشتن جملات مورد نظرشان در صفحه کلید  مجازی اپلیکیشن، پاسخگوی مخاطبشان باشند. البته تمام واژه های نوشته شده برای مخاطب به شکل صوتی ارسال می شود و در برای تحقق این مورد از صدای فردی در این اپلیکیشن استفاده شده است.


این اپلیکیشن در ماه مارس سال 2013 عرضه شد ولی بلافاصله به مشکلاتی امنیتی برخورد کرد که بعضی از افراد سودجو بوسیله این اپلیکیشن، به تهدید افراد ناشنوا می پرداختند و سازمان مخابرات آمریکا، تصمیم گرفت جلوی این اپلیکیشن را بگیرد.


ولی هم اکنون کمیسیون فدرال مخابرات آمریکا درحال کار روی این مسئله است و به نظر می آید که قصد دارند این اپلیکیشن را در دست افرادی قرار دهند که با نامه پزشکی بتوانند ثابت کنند که ناشنوا هستند. این اپلیکیشن می تواند به 48 میلیون آمریکایی که ناشنوا هستند، کمک کند.

 


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
هفته جهانی ناشنوایان با شعار «حقوق برابر برای افراد ناشنوا»
سه شنبه 9 / 7 / 1392 ساعت 12 | بازدید : 186 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )

امسال نیز به مناسبت «هفته جهانی ناشنوایان» که همه ساله از روز 30 سپتامبر آغاز می‌شود، ناشنوایان سراسر جهان همراه با اعضای فدراسیون جهانی ناشنوایان (WED) در مراسم ویژه این هفته شرکت می‌کنند.

ه گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مراسم هفته جهانی ناشنوایان با هدف گردهم آوردن ناشنوایان جهان و نشان دادن اتحاد و همبستگی آنها به دنیا برگزار می‌شود. این مناسبت همچنین وحدت و همبستگی ناشنوایان را افزایش می‌دهد و به تلاش‌های بیشتر برای اشاعه فرهنگ حقوق برابر برای ناشنوایان منجر می‌شود.

 

در هفته جهانی گرامیداشت ناشنوایان همچنین از مشارکت والدین و خانواده‌های ناشنوایان،‌ مترجمان و کارشناسانی که با افراد ناشنوا و مقامات دولتی همکاری می‌کنند، تقدیر و استقبال می‌شود.

 

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه رسمی «فدراسیون جهانی ناشنوایان» (WFD)، هفته ناشنوایان امسال با عنوان «حقوق برابر برای افراد ناشنوا» نامگذاری شده که بر ایجاد حقوق مساوی برای ناشنوایان اشاره دارد. این شعار همچنین بر درک زبان اشاره‌ و اهمیت حقوق ناشنوایان در سراسر جهان تاکید دارد.

 

در این هفته میزان رفاه ناشنوایان سراسر جهان، حقوق انسانی و میزان آمادگی جوامع ناشنوایان جهان برای چالش‌های آینده بررسی می‌شود.

 

فدراسیون جهانی ناشنوایان، اعضای بین‌المللی خود را ملزم کرده است که دست‌کم یک یا دو موضوع پیش روی ناشنوایان را مرتبط با شعار امسال انتخاب کنند.

 

انتهای پیام


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
هفته جهانی ناشنوایان گرامی باد!
8 / 7 / 1392 ساعت 23 | بازدید : 203 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )
اکنون بیش از ۴۰۰ سال از زمانی می‌گذرد که برخی از آموزشگران برجسته اروپایی به موضوع آموزش کودکان ناشنوا توجه کردند و در این زمینه کارهای گوناگونی را انجام دادند. اما..


زبان اساره باید در آموزش به کار برود!
 


استفاده از زبان اشاره در آموزش به کودکان ناشنوا باید به رسمیت شناخته شود. این هدفی است که فدراسیون جهانی ناشنوایان، امسال در هفته جهانی ناشنوایان دنبال می کند. هفته ای که از 28 شهریور آغاز شده و تا 3 مهر (19تا 25 سپتامبر) ادامه دارد.

فدراسیون جهانی ناشنوایان، هر سال تقریبا در همین روزها، هفته ای را به نام هفته جهانی ناشنوایان اعلام می کند. امسال، این فدراسیون، اعضای خود را به تمرکز بر آموزش ناشنوایان تشویق کرده است. موضوعی که  بیشتر از هر چیز دیگر در تاریخ مردم ناشنوا، بحث برانگیز بوده است.
برای جهت دادن به این موضوع، فدراسیون از اعضای خود خواسته تا یک دادخواست اینترنتی به نام سند دوران جدید را امضا کنند. درخواستی که تصمیمات کنگره میلان در سال ۱۸۸۰ درباره ممنوع بودن استفاده از زبان اشاره را در برنامه های آموزشی به کودکان ناشنوا را رد می کند.
درست ماه سپتامبر ۱۲۰ سال پیش (سال ۱۸۸۰) بود که آموزگاران و کارشناسان آموزش به ناشنوایان از کشورهای مختلف در شهر میلان ایتالیا، نشستی تشکیل دادند تا درباره این بخش از جامعه تصمیم گیری کنند.




آن ها پس از پنج روز گفت و گو، به کار گیری زبان شفاهی در آموزش به کودکان ناشنوا را بر استفاده از زبان اشاره که با حرکت دست ها انجام می شود، ترجیح دادند. آن ها بیانیه ای منتشر کردند و این تصمیم را به همراه موضوع های دیگر تصویب کردند. ممنوع بودن مشارکت افراد ناشنوا در تصمیم گیری‌های اجتماعی و سیاسی و محروم شدن ناشنوایان از برخورداری از یک زندگی فرهنگی و هنری و تلاش برای رشد توانایی های شخصی شان نتیجه تصمیم های این کنگره بود.

از آن زمان تاکنون، استفاده از زبان شفاهی، در دستور کار مدرسه های ناشنوایان در کشورهای اروپایی و ایالات متحده آمریکا قرار گرفت. 
حالا، با گذشت بیشتر از یک قرن از کنگره ای که به نام کنگره ۱۸۸۰ میلان مشهور شده، فدراسیون جهانی ناشنوایان مردم دنیا را برای تغییر این قوانین، به یاری طلبیده است. در این دادخواست از همه ملت ها و مردم جهان خواسته شده تا تاریخ را بیاد آورند و اطمینان حاصل کنند که برنامه های آموزشی به همه زبان ها که شامل زبان اشاره می شود و همه شیوه های برقراری ارتباط بین افراد احترام می گذارند و آن ها را می پذیرند.
سند دوران جدید برای نخستین بار در بیست و یکمین کنگره بین المللی آموزش ناشنوایان در ونکوور کانادا در جولای سال ۲۰۱۰ مطرح شد. صدها نفر نیز این سند را امضا کردند.



جهان من را روشنی بخش!

محمدهادی محمدی

فدراسیون جهانی ناشنوایان از 19 تا 25 سپتامبر (28 شهریور تا 3 مهر) سال2010  را به عنوان هفته جهانی ناشنوایان اعلام کرده است. انگیزه اصلی از این کار این است که مردم عادی و جامعه هایی که ناشنوایان در آن زندگی می کنند بتوانند با فرهنگ و نیازهای ناشنوایان آشنا شوند.

روز جهانی ناشنوایان چندین دهه پیشینه دارد. فدراسیون جهانی ناشنوایان برای نخستین بار در سال ۱۹۵۸یک روز در هفته پایانی سپتامبر را برای توجه به موضوع حقوق و نیازهای ناشنوایان اختصاص داد. کمی بعدتر این روز به هفته جهانی ناشنوایان تبدیل شد. برخی از کشورها همواره یکشنبه آخر ماه سپتامبر را به عنوان روزی برای توجه به حقوق ناشنوایان و توجه همگان به موضوع های مربوط به ناشنوایان  و هفته پیش از آن هفته جهانی ناشنوایان درنظر گرفته اند و در این روز جامعه های ناشنوایان و آموزش و پرورش و نهادهای وابسته مراسم گوناگونی به مناسبت این روز و هفته برگزار می کنند.

اکنون بیش از ۴۰۰ سال از زمانی می گذرد که برخی از آموزشگران برجسته اروپایی به موضوع آموزش کودکان ناشنوا توجه کردند و در این زمینه کارهای گوناگونی را انجام دادند. اما در حقیقت از سده هژدهم بود که آموزش سازمان یافته کودکان ناشنوا مورد توجه قرار گرفت. نخستین کسی که در جهان پس از رنسانس به موضوع ناشنوایان توجه نشان داد کشیش انسانگرا و آموزشگر آلمانی رودلف اگروکولا Rudolf Agricola بود که در سال ۱۵۲۱ با ایمان به این که می شود کودکان ناشنوا را خواندن و نوشتن یا زبان آموخت بخشی از زندگی خود را وقف این کار کرد.



پس از او دوره ای از توجه پزشکان به توانایی های شنوایی کودکان و کار روی این موضوع جلب شد. همزمان به جنبش روشنگری در اروپا، در سال ۱۷۶۰نخستین موسسه رسمی که به آموزش کودکان ناشنوا و گنگ اختصاص داشت در پاریس آغاز به کار کرد. پس از آن نخستین مدرسه ناشنوایان به سال ۱۸۱۷ در امریکا از سوی ماسون کاگسول، ‌توماس کالودت و لورنت کلرک پایه گذاشه شد. این پدیده سرآغاز آموزش و پرورش ناشنوایان بود. در ایران کار آموزش به ناشنوایان به فداکاری های آموزشگر برجسته روزگار نوگرایی ایرانیانجبار باغچه بان از سال ۱۳۰۳ پایه گذاشته شد و پس از آن او برای بیش از چهل سال زندگی اش را در این راه گذاشت. در این چهل سال کار فردی او سرانجام به نهادی اجتماعی و فرهنگی تبدیل شد و اکنون هزاران کودک ناشنوا در ایران آموزش های ویژه خود را دارند.

 معرفی کتاب خود نوشت های جبار باغچه بان و همسرش

منبع: کتابک پنجره ای
به جهان خواندن

 


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
قران به زبان اشاره برای ناشنوایان
چهار شنبه 10 / 4 / 1392 ساعت 1 | بازدید : 233 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )

نسخه‌های دیجیتالی قرآن کریم به زبان اشاره، در شهر "الرصیفه" اردن رونمایی و توزیع می‌شود.

"محافظت از قرآن کریم" اردن قرآن‌ های دیجیتالی به زبان اشاره برای ناشنوایان تولید کرده اند.

این قرآن‌های دیجیتالی در قالب لوح‌های فشرده عرضه می‌شود و شامل تصاویری از قرآن کریم برای کمک به فهم ناشنوایان است.

در جهان اسلام حدود ۳۵ میلیون ناشنوا و کم شنوا، در کشورهای عربی بیش از شش میلیون ناشنوا و در اردن ۲۵ هزار ناشنوا زندگی می کنند. این جمعیت وسیع نیاز به برنامه ریزی آموزشی دارند تا به انسان های پویا و فعال تبدیل شوند.
اگر برنامه ریزی های تربیتی و اجتماعی نباشد، شبکه های شرور و مفسد از اینان برای اجرای اهدافشان استفاده می کنند و به جای خدمت تبدیل به عناصر فاسد و آسیب زا خواهند شد. از اینرو نیکوکاران جوامع اسلامی با احساس مسئولیت و تخصیص بخشی از اموال خود می توانند به پیشبرد اهداف تربیتی و اجتماعی این قشر کمک نمایند.


 ترجمه قرآن به زبان اشاره آمريکايي، پروژه‌اي است که از تابستان امسال از سوي سازمان جهاني ناشنوايان مسلمان در آمريکا(GDM) در حال انجام است.
به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني «Examiner»، اين پروژه شامل تهيه ويديويي است که در آن گويندگان به اجراي آيات قرآن کريم براي ناشنواياني که با زبان اشاره آمريکايي آشنايي دارند، مي‌پردازند و ترجمه آيات به زبان انگليسي نيز به صورت زيرنويس در زير صفحه قرار مي‌گيرد.
قرار است، اين ترجمه قرآن به زبان اشاره آمريکايي(ASL) پس از تکميل، از طريق اينترنت و وبسايت سازمان ناشنوايان مسلمان در اختيار کاربران قرار گيرد.
اين قرآن به صورت رايگان در اختيار همگان قرار خواهد گرفت، زيرا مسئولان اين سازمان معتقد هستند که علوم اسلامي بايد بدون هيچ‌گونه مانع و مشکلي در دسترس همه باشد تا همگان بتوانند به راحتي از منابع اسلامي استفاده کنند.
سازمان جهاني ناشنوايان مسلمان، تنها سازماني است که در آمريکا به تهيه امکانات آموزشي اسلامي براي مسلمانان ناشنوا مي‌پردازد. علي‌رغم تصور عمومي، زبان اشاره آمريکايي همان زبان انگليسي نيست. زبان اشاره زبان منحصربه‌فردي است که گرامر خاص خود و متفاوت از زبان انگليسي دارد.
براي ناشنوايان آمريکايي زبان انگليسي زبان دوم به شمار مي‌رود و زبان اشاره آمريکايي زبان اول آن‌ها است.


دوره های آموزش قرآن به زبان اشاره برای ناشنوایان روس در یکی از مساجد روسیه برگزار می شود.

یکی از مساجد مسکو برای به تحقق رساندن رویای مسلمانان ناشنوا به منظورخواندن و فهمیدن قرآن مجید دوره هایی را برای افراد کم شنوا برگزار می کند تا قرآن را به زبان اشاره ترجمه کنند.
یالیا زامالتدینوف،فارغ التحصیل دانشگاه اسلامی مسکو در این باره می گوید:هدف اصلی برای همه دانش آموزان ما این است که عربی را یاد بگیرند و بتوانند متن اصلی قرآن کریم را بخوانند.
وی افزود:علت این خواسته ما این است که ترجمه لغت به لغت قرآن تقریبا غیر ممکن است.
زامالتدینوف یکی از چند نفر مسلمانی است که که به آموزش قران به زبان اشاره در مسجد تاریخی در مشغول هستند.
ایده برگزاری این دوره ها اولین بار در سال 2012 میلادی از سوی مفسر قرآن،جمیله زنینا مطرح شد.
وی در مواجهه با درخواست های متعدد برای کمک به ترجمه قرآن در مساجد مختلف تصمیم گرفت این دوره ها را برای ناشنوایان برگزار کند.
جمیله افزود:من بسیاری از مسلمانان کر و لال را می شناسم که به دفعات از من خواسته اند برای ارائه خدمات به انها به مساجد بروم.
در حال حاضر حدود 23 میلیون مسلمان در جمهوری های مختلف روسیه از جمله چچن و داغستان زندگی می کنند.


 كتاب «آموزش اسلام به زبان اشاره» به همت انجمن ناشنوايان مسلمان فرانسه منتشر شد.

پايگاه اطلاع‌رسانی انجمن ناشنوايان مسلمان فرانسه «donne-moi-un-signe»، اين كتاب در 105 صفحه به رشته تحرير درآمده است و آموزش زبان اشاره برای فرانسه‌زبانان و كلمات كليدی در متون اسلامی را شامل می‌شود.

در اين كتاب با استفاده از تصاوير رنگی، اصول دين اسلام برای ناشنوايان توضيح داده شده است و خواننده كتاب با يادگيری اصول مقدماتی زبان اشاره، به‌سادگی می‌تواند قرآن كريم را نيز از اين طريق فراگيرد.

 همچنين در پايگاه اطلاع‌رسانی انجمن ناشنوايان مسلمان فرانسه با نام «با زبان اشاره با من سخن بگو»، بخش‌های آموزشی متنوعی طراحی شده است كه از آن جمله می‌توان به آموزش قرآن كريم به روشی بسيار ساده، تشريح تاريخ اسلام، احاديثی از پيامبر اسلام(ص) و ويديو‌های آموزش نماز برای ناشنوايان اشاره كرد.

کشورهای در حال توسعه قرآن به زبان اشاره برای ناشنوایان هستند.

 

 


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
شكست ديوار بزرگ ارتباطي ناشنوايان با ابتكارمحقق ايراني
دو شنبه 20 / 3 / 1391 ساعت 22 | بازدید : 87 | نوشته ‌شده به دست علی دولت خواه | ( نظرات )

شكست ديوار بزرگ ارتباطي ناشنوايان با ابتكارمحقق ايراني/ساخت نخستين دستگاه مترجم زبان اشاره

موانع ارتباطي زيادي ميان ناشنوايان و افراد شنوا وجود دارد كه براي شكستن آن از زبان اشاره استفاده مي‌شود؛ اما هنوز بسياري از افراد در حركات دست و سر آنچنان متبحر نيستند؛از اين رو گروهي از دانشجويان دانشگاه هوستون با همكاري يك محقق ايراني دستگاهي ساخته‌‌اند كه مي‌تواند اين مشكل را برطرف كند.

ايسنا: اين تيم دانشجويي با نظارت دكتر فرخ عطارزاده، دانشيار مهندسي فناوري دانشگاه هوستون دست به ساخت نمونه پيش‌ساخت دستگاه «صداي من» (MyVoice) زده‌اند كه به خوانش زبان اشاره و ترجمه حركات آن به واژگان صوتي مي‌پردازد.

اين دستگاه اخيرا در ميان ساير پروژه‌هاي دانشجويي موفق به كسب مقام اول در نشست سالانه انجمن آموزش مهندسي آمريكا شده است.

اين دستگاه دستي شامل يك ميكروفون، بلندگو، تخته موجد صدا،‌ دوربين و مانيتور است.

به محض پردازش حركات، دستگاه «صداي من» به ترجمه آنها در فضا با يك صداي الكترونيكي مي‌پردازد. به همين شكل اين دستگاه قادر به ثبت صداي انسان و ترجمه آن به شكل زبان اشاره و نمايش آن بر روي مانيتور دستگاه هم هست.

اين طراحان با بررسي چالش‌هاي پيش‌ روي جامعه ناشنوايان براي ارتباط با ديگران و درك زبان اشاره دست به ساخت اين دستگاه زده‌اند.

به گفته محققان، بزرگترين چالش پيش‌روي آنها نمونه‌برداري پايگاه داده‌اي از تصاوير زبان اشاره بود كه از 200 تا 300 تصوير براي هر نشانه برخوردار است.

دكتر عطارزاده مي گويد: ما به اين همكاري با جامعه از طريق دستگاه «صداي من» كه سد ميان جامعه ناشنوا و عموم را شكسته است، افتخار مي‌كنيم./ایسنا


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

تعداد صفحات : 3